Klassikale theorielessen

Bij autorijschool Easy Go! wordt de leerling altijd voorop gesteld. Samen met je vaste rijinstructeur leer je een goed verkeersinzicht op te bouwen. Ook leer je de verkeersregels op de juiste manier aan.

Speciaal voor leerlingen die bij onze rijschool lessen, bieden we GRATIS theorielessen aan. Tijdens deze lessen komen alle verkeersonderwerpen aan bod die nodig zijn om het theorie-examen met een voldoende af te sluiten. De lessen worden in overleg met de leerling ingepland.

Online theorie in 3D omgeving

Naast de theorielessen bij ons bieden wij ook de mogelijkheid om theorielessen online te volgen aan. Deze lessen worden met behulp van een 3D-omgeving zo realistisch mogelijk gepresenteerd. Je kunt kiezen uit drie pakken:

  • Leren €29,95
  • Oefenen € 29,95
  • Leren + oefenen € 49,95

Na aanmelding heb je vier maanden onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. 

Easy come, Easy Go 😉

Het theorie-examen

Tijdens het theorie-examen laat je zien dat je alle theorie beheerst over verkeersregels en kennis hebt van inzicht en verkeersrisico’s. Het theorie-examen bestaat dan ook uit de onderdelen:

Gevaarherkenning 25 vragen
Verkeersregels 12 vragen
Verkeersinzicht 28 vragen

Voor het gewone theorie-examen heb je 30 minuten de tijd. Voor het theorie-examen met extra tijd en het individueel begeleide examen krijg je allebei 45 minuten. Deze 15 minuten extra tijd geldt niet voor het examenonderdeel gevaarherkenning.

Je kunt al deelnemen aan het theorie-examen vanaf 16,5 jaar